x

The Temper Trap flytter koncert og giver ekstrakoncert

The Temper Trap flytter koncert og giver ekstrakoncert

Den australske gruppe The Temper Trap oplever stigende succes for tiden, også herhjemme, hvor blandt andet P3 har spillet deres singler "Sweet Disposition" og "Science Of Fear" flittigt. Gruppen besøgte Beatday-festivalen i august, hvor de gav en kort, men velmodtaget koncert, og det var meningen, at de skulle have spillet i Lille Vega i København 23. november.

Denne koncert blev dog for nylig flyttet til mandag den 22. februar, da The Temper Trap i mellemtiden fik tilbuddet om at spille til det australske Grammy-show samme aften. Koncerten 22. februar er nu udsolgt, men The Temper Trap har indvilliget i at give en ekstrakoncert dagen efter, altså tirsdag den 23. februar.

Det blev kun til 35 minutters musik, da The Temper Trap i august spillede deres første danske koncert til Beatday. Men det var 35 minutter, der viste, at gruppen har stort potentiale og efterfølgende blev koncerten blandt andet af flere af GAFFAs læsere omtalt som et af festivalens højdepunkter. GAFFAs anmelder Peter Juncker uddelte fire stjerner og skrev blandt andet:

"Blandt pletskuddene var den smukke signatursang "Sweet Disposition" med de ringlende The Edge-guitarer og himmelstræbende falset fra forsanger Dougy Mandagi, den lidt mere kantede og elektroniske, men ikke mindre iørefaldende "The Science Of Fear" samt instrumentalnummeret "Drum Song", som demonstrerede, at bandet også er i stand til rocke igennem -  ikke mindst bassist Jonathon Aherne, der svajede rundt og fægtede med sit instrument, som om der var gået ild i det."

The Temper Trap kom ikke bare til landet med et nyt album i bagagen, men også med en del medieinteresse blandt andet på grund af en optræden til SXSW-festivalen i marts samt en placering på BBC's liste over navne, man skulle holde øje med i 2009. Og det er der tilsyneladende mange, der har gjort.

Forsalget til ekstrakoncerten begynder fredag den 13. november, og billetter kan købes via GAFFA Live.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA