x

Hot Chip sætter dato på deres næste udgivelse

Hot Chip sætter dato på deres næste udgivelse

De sidste tre albums fra den britiske elektro-popgruppe Hot Chip har været i den dansable og lidt hårde ende af skalaen, men som vi skrev tidligere på året, vil dette fjerde album være til den afdæmpede side, med middeltempo-beats og inspiration fra disco. Det kommer til at hedde "One Life Stand", og både Leo Taylor, trommeslageren fra The Invisibles og Charles Hayward, trommeslageren fra den progressive 70'er- rockgruppe This Heat, har lagt trommestikker til noget af albummet.

Frontmand Alexis Taylor fortæller ydermere, at den første officielle single højst sandsynligt bliver enten titelnummeret, sangen "Take It In" som kan downloades, hvis man forbestiller albummet, eller et nummer de vil kalde enten "The Longest Night" eller "I Feel Better", hvilket Taylor beskriver som "et stort, massivt euro club-agtigt nummer".

Der bliver noget at leve op til, med dette nye album, for de forrige har i høj grad fået positiv opmærksomhed af både kritikere og publikum. Det sidste album, "Made In The Dark" fik fem stjerner af GAFFA, og anmelderen skrev:

"Det er generelt nogle fine og først og fremmest ekstremt fantasifulde kompositioner, som Hot Chip har begået derude i mørket, og man forventer vel heller ikke andet, bandets to foregående albums taget i betragtning. Og selv om der egentlig ikke føjes så meget nyt til Hot Chips soniske arsenal, gør det egentlig ikke noget, for spændvidde har Hot Chip aldrig manglet. Når man samtidig tager det høje sangskrivningsniveau i betragtning, der kulminerer med den decideret rørende og ret smukke ballade In The Privacy Of Our Love, danner konturerne af et gennnemført og vellykket album sig."

"One Life Stand" skulle som nævnt blive noget anderledes, så det bliver spændende at se, hvordan modtagelsen bliver i denne omgang. Albummet er i handlen fra mandag den 8. februar 2010, og på Hot Chips officielle hjemmeside lover de, at der snart komme datoer for en Europa-turné, der vil finde sted efter udgivelsen.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA