x

Ladytron udgiver opsamlingsalbum

Ladytron udgiver opsamlingsalbum

De har planer om at udgive et nyt studiealbum engang i foråret 2010, men inden da mener multi-instrumentspilleren Reuben Wu, at det er på tide at få en "Best Of"-plade på gaden. Det er især, fordi gruppen netop har hjulpet popsangerinden Christina Aguilera med produktion og sangskrivning på hendes kommende album, at Wu mener, det er aktuelt:

"Efter at have arbejdet med Christina Aguilera tror jeg, at der er et stort nyt publikum, som gerne vil vide mere om os. Vi har nogle idéer om, hvad vi gerne vil lave på vores næste plade, men først tror jeg, at vi skal udgive et "Best Of Ladytron"-album. Eftersom vi har udgivet fire album, synes jeg det er på tide at sætte sådan en plade sammen."

Ladytron kan i år fejre deres 10-års jubilæum som gruppe, og i den tid har de opnået stor succes på den internationale musikscene. De har lavet remixes for et utal af kunstnere, såsom Kings Of Convenience, Nine Inch Nails, Placebo og Blondie, og har altså netop afsluttet et samarbejde med Christina Aguilera. De udgav senest et studiealbum i 2008, til ganske pæne anmeldelser. GAFFA gav det tre stjerner og skrev:

"Kvartetten lægger tungt ud i dyrenes verden med nummeret Black Cat, der bæres frem af en dejlig dyb synth-bas og et bulder af trommer. Tonen er en anelse mørkere, end man før har hørt fra Ladytron. Og at sangerinden Mira Aroyo, der er født i Sofia, på sangen folder sig ud på sit bulgarske modersmål, tilføjer blot nummeret et ekstra strejf af mystik. Der er også (glam)rockede antrit på den lumre, Goldfrapp-associerende boogie-tune Ghost, der kunne lyde som et sammenstød mellem T-Rex og Stereolab."

Wu har fortalt spinnermusic.co.uk at der vil følge noget ganske særligt artwork med opsamlingen, som gruppen har lavet gennem tiden, og at  de forventer at pladen er i butikkerne om et halvt års tid, men nærmere dato er ikke offentliggjort. Det vides heller ikke hvornår gruppen kan tænkes at gå i studiet for at indspille nyt materiale.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA