x

Danish Music Awards udskudt til efteråret

Danish Music Awards udskudt til efteråret

Den danske afdeling af IFPI, pladeselskabernes internationale brancheorganisation, har valgt at udskyde det årlige prisshow Danish Music Awards, der normalt finder sted i februar, til efteråret. Næste DMA-show finder dermed først sted i efteråret 2010.

Marketingdirektør Jesper Bay fortæller til GAFFA.dk:

– Udskydelsen skyldes, at vi gerne vil samle de forskellige dele af showet, altså priserne for pop/rock, folk, jazz og klassisk, samme dag, dog ikke nødvendigvis samme sted. Og så vil vi også gerne have det tilbage på landsdækkende tv. Endelig vil vi gerne have skabt lidt mere luft omkring begivenheden i forhold til de mange andre awardshows, som finder sted i foråret - altså P3 Guld, Zulu Awards, Danish DJ Awards med flere. Og så er det meget godt at ligge i efteråret.

DMA 2010 vil derfor uddele priser til plader udgivet i perioden december 2008 til og med - formodentlig - juni 2010.

- Det er selvfølgelig en lidt skæv periode, og der kommer til at være flere plader end vanligt, der kan konkurrere, men det bliver jo kun første gang. Og de andre prisshows kører jo også med nogle lidt skæve perioder, så det synes vi ikke er noget problem, siger Jesper Bay.

Mere info om DMA følger inden længe.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA