x

30 Seconds To Mars spiller i København

30 Seconds To Mars spiller i København

Det tredje album fra det amerikanske indie-, emocore-, nu-metal-, post-grunge-, (etiketter er der rigeligt af) rockband, udkommer i december og det bliver markeret med en turné, der også kommer til at omfatte Danmark for en aften. Det nye album kommer til at hedde "This Is War", og indtil videre ser det ud til, at det bliver en stor succes. Singlen "Kings & Queens" bliver spillet flittigt på radiostationer verden over, og ligger i øjeblikket i top fem på Alternative Radio i USA.

Det tredje studiealbum fra 30 Seconds To Mars har bygget store forventninger op, både i kraft af singlen "Kings And Queens" og af de tidligere albums, der har fået meget pæne modtagelser. GAFFA gav deres andet album fire stjerner og skrev:

"Der er sparet på de huggende spader og det teknologiske isenkram. Til gengæld er bandets fascination af indierock og emocore tydelig. A Beautiful Lie er som følge også et mere nøgent og råt album. Den udvikling skal nok skræmme nogle af bandets fans. Der er dog masser af stærke sange at kaste sig over. Første fuldtræffer er titelnummeret, hvor forsanger, hovedsangskriver og skuespiller Jared Letos vokal smyger sig om omkvædets svævende melodilinjer. A Beautiful Lie er bestemt en værdig opfølger."

"This Is War" udkommer i Danmark mandag den 7. december, og koncerten finder sted tirsdag den 9. marts i KB Hallen. Billetter kan købes fra på fredag den 20. november, og kan findes via GAFFA Live.

Man kan desuden lige nu på GAFFA.TV se 30 Seconds To Mars snakke om deres kommende album.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA