x

moi Caprice tager på Danmarksturné

moi Caprice tager på Danmarksturné

De danske melankolikere fra moi Caprice har siden 2002 udgivet en solid håndfuld albums og ep'er, der har placeret dem som et vigtigt band på indierock-scenen. Sidste måned annoncerede gruppen, at de udgav alle singlerne på en opsamlingsplade, som nu følges op af turné rundt i landet.

Den 23. november udgiver moi Caprice opsamlingen "All We Fear Is Love - A Singles Collection", der indeholder de fjorten singler fra bandet, otte gamle sange i nye versioner, men også to helt nye numre. Med den udgivelse i frisk erindring tager indierock-gruppen så på en turné til næste år, der kommer til at omfatte blandt andet Voxhall i Århus, Forbrændingen i Albertslund og som sluttes af i Store Vega.

Der er rigeligt med grund til at udgive en opsamling for gruppen, der over årene er blevet rost for både deres fire albums og de tre ep-udgivelser, der går forud for opsamlingen. Det seneste album "We Had Faces Then" blev også rost af GAFFA sidste år, da det udkom, og anmelderen skrev blandt andet i sin firestjernede anmeldelse:

"Sangene er artpoppernes langsomste og mest melankolske til dato, og "evigt ejes kun det tabte" synes et gennemgående tema i teksterne, der kredser om tiden, der tæller os alle ned, og om alt, hvad den tog med sig farten. Ren dødsromantik er der dog langtfra tale om. 'We Had Faces Then' indeholder stadig en håndfuld mere tempofyldte numre, der dog også har en eftertænksom tone over sig."

moi Caprice, der også flere gange er blevet rost til skyerne som liveband, kan nu opleves i syv forskellige danske byer, hvor der højst sandsynligt bliver mulighed for at høre de to nye numre i fællesskab med de mange singlehits fra gruppen.

Billetter til koncerterne kan findes via GAFFA Live, og moi Caprice spiller på følgende datoer og steder:
 
4/2 Gimle, Roskilde
5/2 Posten, Odense
6/2 Forbrændingen, Albertslund
 
11/2 Godset, Kolding
12/2 Voxhall, Århus
13/2 Fermaten, Herning
 
18/2 Vega, København


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA