x

Masta Ace og Edo G indtager Rust

Masta Ace og Edo G indtager Rust

Juice Crew-legenden Masta Ace og den såkaldte "Godfather of Boston hiphop" Edo G har begge to årtier på bagen i amerikansk hiphop. Nu har de to pionerer slået pjalterne sammen og har netop udgivet fællesalbummet "Arts & Entertainment", som det danske publikum kan få at høre live, når de to gæster Rust i december.

Den nydannede old school-gruppe bliver kaldt A&E og må siges at have styr på respekten. Masta Ace startede sin karriere med at være blandt legenderne Craig G, Kool G Rap og Big Daddy Kane på det velkendte nummer "The Symphony" og har siden holdt sig flydende med albums som "A Long Hot Summer" og ikke mindst i hiphop kvartetten eMC.

Edo G er heller ikke ny i hiphoppen, men kendes som en af pionererne for hiphop i Boston, og lagde ud med at være en del af gruppen The Bulldogs. Senere har den roste mc arbejdet sammen med velkendte producere fra østkysten som blandt andre Pete Rock, DJ Premier og RZA. Hans ottende albumprojekt er nu sammen med kollegaen Masta Ace, som nu viser deres værd som duo på dansk jord.

Masta Ace er især velkendt på dansk jord, hvor han har besøgt både Aarhus Took It og andre hiphop-arrangementer over årene. Med sig har duoen A&E endnu en Boston-rapper med sig i form af Akrobatik, der sidste år udgav det roste album "Absolute Value", og som også har prøvet kræfter med den århusianske hiphopfestival i 2008.  

Der er med andre lagt i ovnen til et stort hiphop-brag, når Heat tænder op under hiphop-kedlerne den 2. december. Billetter til klubfesten kan findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA