x

by:Larm 2010 præsenterer danske navne

by:Larm 2010 præsenterer danske navne

Oslo kommer igen til at rumme nogle af de mest spændende upcoming navne fra hele Norden, når festivalen by:Larm løber af stablen i februar. Fra Danmark kan vi være stolte af at have navne som When Saints Go Machine (billedet), Vinnie Who, The Rumour Said Fire og Efterklang blandt de svenske, islandske og norske bands.

by:Larm har i flere år kunnet præsentere nye grupper for andre musikere, bookere og andre folk i musikmiljøet. Arrangementet er med andre ord en branchefestival på lige fod med den danske Spot Festival i Århus.

Sidste år kunne den norske festival give plads til danske bands som Majors, Choir Of Young Believers, Turboweekend, Electrojuice og Men Among Animals, som fik hul igennem til pladeselskaber og booker fra mange forskellige lande via spillejobbene. Udover upcomingnavne bestræber by:Larm sig også på at give demobands en chance på scenen og har valgt en lang række bands på baggrund af en juryafgørelse.

De danske bands kan dermed se frem til vigtige koncerter, som kan have betydning for deres karriere, når by:Larm-festivalen løber af stablen den 18. til den 20. februar næste år. Man kan finde mere information om by:Larm på festivalens hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA