x

Wazzabi holder fest i Amager Bio

Wazzabi holder fest i Amager Bio

Guitaristen Thor Madsen og trommeslageren Anders Hentze er hovedingredienserne i den funky gruppe Wazzabi, der ikke er bange for at invitere et hav af velkendte ansigter med ind i deres musik. Efter en lang række klubkoncerter i New York vender gruppen tilbage til det danske og spiller en stor koncert i Amager Bio i denne måned.

Koncerten bliver en fest med en lang gæsteliste, der omfatter sangere, dj's og vj's, der inkluderer sangerinden Camille Jones, de to dj's og producere Tue Track og Dj Noize, sangeren Shaka Loveless fra blandt andet Gypsies og The William Blakes og forfatteren Pablo Llambias.

De erfarne kræfter, der står bag Wazzabi, er absolut ikke hvem som helst. Thor Madsen har tidligere skrevet musik til den førnævnte Camille Jones og har været med i det amerikanske band Wax Poetic, der tidligere havde Norah Jones i front. Anders Hentze har også stor tilknytning til The Big Apple og har i flere år arbejdet med brasiliansk musik, hvilket også kan høres blandt de mange stilarter, gruppen gør brug af.

Wazzabis særegne mix af forskellige musikgenrer er et af gruppens kendetegn, hvilket de er blevet rost for af blandt andre Lennart Ginman, der er musikchef i Copenhagen Jazzhouse, og som udtaler i en pressemeddelelse:

"Det, der er så spændende ved Wazzabi, er, at der bliver blandet så mange ting på en så naturlig måde. Det er det bedste fra jazzen, det bedste fra hiphoppen, det bedste fra hele verden."

Nu kan gruppen igen opleves på dansk jord med de mange forskellige gæster i Amager Bio, hvor de spiller den 28. november. Billetter til den store koncert kan findes via GAFFA Live. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA