x

Rogue Wave klar med nyt album

Rogue Wave klar med nyt album

Zach Schwartz (aka Zach Rogue) har udgivet plader under navnet Rogue Wave siden 2003, og med en skiftende gruppe musikere bag sig er det blevet til tre fuldlængde udgivelser, og nu er nummer fire på vej, der er sat til at udkomme i marts 2010.

Ifølge Pitchfork er albummet produceret af Dennis Herring, der også har stået bag de to seneste Modest Mouse-plader samt "The Real Ramona" med Throwing Muses. Albummet skal følge op på "Asleep At Heaven's Gate" fra 2007, og siden da har bandet været igennem en ret hård periode.

Eksempelvis kæmper trommeslageren Pat Sturgeon med kronisk nyresvigt, der kræver, at han dagligt gennemgår en dialysebehandling, og hans kamp for at finde en nyredonor blev dokumenteret i filmen "D-Tour", der er blevet vist på en række amerikanske filmfestivaler i år. Det tidligere medlem af bandet, Evan Farrell, døde kort efter udgivelsen af "Asleep At Heaven's Gate", og i efteråret 2008 kom Zach Rogue til skade, hvilket forårsagede en lammelse i ryggen og nakken, der gjorde, at han ikke kunne spille guitar i flere måneder.

Men alligevel er det lykkedes dem at færdiggøre albummet "Permalight", der forventes at udkomme 1. marts 2010.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA