x

Kom til gratis koncert med Backstreet Boys

Kom til gratis koncert med Backstreet Boys

Der er masser af gratis koncerter at komme efter, når klimatopmødet finder sted i København, og MTV lægger nu et nyt tilbud oven i bunken, ved at afholde en gratis koncert med Backstreet Boys. Man skal registrere sig på MTV's hjemmeside for at få adgang til billetterne, der naturligvis er noget begrænsede. I en pressemeddelelse fortælles der om koncerten:

"Den 7. december får københavnerne en helt unik mulighed for at opleve det legendariske boyband Backstreet Boys, der spiller for et begrænset publikum.  Det eneste, du skal gøre for at få fat i en billet, er, at logge ind på www.mtvplay4climate.eu og skrive BACKSTREET BOYS i den hvide tekstboks på hjemmesiden. Information om, hvordan og hvor, du kan få din billet, bliver sendt til dig per mail, så husk, at du skal være registreret for at få fingrene i en af billetterne."

Når man har registreret sig, er det dog ingen garanti for at komme ind. Billetterne går til de første, der møder op til koncerten, så det anbefales, at man møder op i meget god tid, hvis man vil gøre sig håb om at komme med. MTV har afholdt to andre gratis koncerter i kampagnen "Stop To Play: Europe For Climate", med Moby i Stockholm og Editors i Budapest.

Koncerten finder sted mandag den 7. december, samme dag som klimatopmødet, og dagen før de går på scenen i Valby-Hallen. Der er endnu billetter at få til denne koncert, og de kan findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA