x

Jarle Bernhoft giver fire danske koncerter

Jarle Bernhoft giver fire danske koncerter

Den tidligere Span-sanger Jarle Bernhoft tog fusen på de fleste, da han sidste år udsendte sit første soloalbum i hjemlandet Norge, hvor de store rockarmbevægelser var skiftet ud med en retro-soul lyd, og inspirationen fra amerikansk 90'er rock måtte vige til fordel for en kærlighedserklæring til eksempelvis D'Angelo. Udgivelsen blev fulgt op af danske koncerter, og nu vender Bernhoft tilbage for at give fire nye shows.

Her vil man kunne høre materiale fra albummet ”Ceramik City Chronicles”, der netop er udkommet i Danmark, og som GAFFAs anmelder Sohail Hassan har kaldt "Årets overraskelse". I sin femstjernede anmeldelse skriver han blandt andet:

"Han kommer tæt på forbilleder som Wonder og Mayfield, men også moderne navne som D'Angelo og Anthony Hamilton. Han er dog stadig helt sin egen. Indholdet på albummet er en hyldest til noget så sjæleløst som Oslo, og hvem skulle have troet det; Jarle får byen til at stråle af varme."

Bernhoft får til april også mulighed for at give fire danske byer lidt varme, når han tager på en turné, der rammer Århus, Herning, Horsens og Kolding. Her vil han som ved sit sidste danske besøg optræde solo bevæbnet med en akustisk guitar, en bas, et piano, et par mikrofoner og en loop station, der gør at han kan fremføre hele sin plade alene.

Forsalget til koncerterne med Jarle Berntoft begynder 23. november, og billetter kan købes via GAFFA Live.

Jarle Berntoft kan opleves på følgende datoer:

07.04 Århus – Musikcafeen
08.04 Herning – Fermaten
09.04 Horsens – Ny Teater
10.04 Kolding – Godset


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA