x

Dalton ligger nummer et

Dalton ligger nummer et

Allan Olsen, Johnny Madsen og Lars Lilholt udsendte i 1992 et album i fællesskab under navnet Dalton, og i år er de tilbage med en opfølger, der i denne uge flyver ind på førstepladsen på den danske albumhitliste som ugens højest placerede nyhed.

Ganske som Thomas Helmig i sidste uge skulle Dalton-brødrene kun bruge en enkelt dag på at sælge til guld, og ifølge bandets webside er de godt på vej til at have flyttet 30.000 enheder, hvilket vil afføde en platinplade til trioen.

Dalton skubber dermed Thomas Helmig ned på andenpladsen, hvor han ligger en plads over ugens højest placerede udenlandske nyhed, der kommer fra Robbie Williams. Den engelske sanger er aktuel med albummet "Reality Killed The Video Star", der samtidig er sidste nyhed i top ti i denne uge.

Næste nyhed dukker op på 18. pladsen, hvor Bon Jovi ligger med deres album "The Circle", der er den sidste nyhed i top tyve i denne uge. De ligger samtidig 10 pladser over den årlige kompileringsudgivelse fra Creedence Clearwater Revival, der bærer titlen "Revival - 40th Anniversary" og indeholder samtlige gruppens syv plader.

Dermed er vi kommet til den sidste af ugens nyheder, der i denne uge kommer fra Jamie Cullum, hvis seneste album, "The Pursuit" lige når ind på en 40. plads.

Se hele hitlisten hos Hitlisten.nu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA