x

Mireille Mathieu kommer til Aalborg

Mireille Mathieu kommer til Aalborg

Hun har solgt mere end 150 millioner albums igennem sin lange karriere, og da hun gjorde sit comeback sidste år, efter tyve års fravær fra scenen, var det til lange stående bifald fra publikum. Hun fejrer sit jubilæum som kunstner med turnéen  ”Mireille Mathieu – Mine Største Succeser – live med orkester”, der vil omfatte 20 optrædener, og det bringer hende altså forbi Aalborg, hvor hun også optrådte for 22 år siden. Arrangørerne beskriver i en pressemeddelelse hvad publikum kan forvente:

"Den lille franske kvinde blev en international stjerne gennem en masse hårdt arbejde, disciplin og lidenskab. Egenskaber, hun stadig som 63-årig gør brug af, samtidig med at hun med lidenskabelig og stor stemme giver sit publikum, det de ønsker af hende. Koncerten, hvor Mireille Mathieu bliver ledsaget af sit fantastiske orkester, bliver en rejse gennem de 45 år med de største succeser, den franske stjerne har høstet. Men der bliver også mulighed for at høre numre fra det nye album ”Close To You”. Turnéen bliver en rejse ind i den glamourøse og tryllende verden af de mange sange og hits, som karrieren har budt på."

Mathieu startede som sangerinde i 1965, hvor hun vandt en talentkonkurence på fransk tv, og siden da begyndte sangkarrieren at tage fart. Nu har hun optrådt over det meste af verden, og har sunget med blandt andre Dean Martin og Frank Sinatra, og fået mere end 70 albums i handlen, på både fransk, tysk og engelsk, hvilket skulle give rigeligt med materiale at trække på, når hun går på scenen i Aalborg.

Koncerten finder sted søndag den 16. maj 2010 i Aalborghallen, og er den eneste optræden på dansk jord i denne omgang. Billetterne kommer i salg fra på mandag den 23. november klokken 10.00, og kan findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA