x

KISS til Aalborg

KISS til Aalborg

"You wanted the best, you got the best!!", plejer bandet KISS at sige om deres koncerter, og til juni får man i Gigantium i Aalborg mulighed for at bedømme, om det mere end 30 år gamle band stadig kan leve op til de ord.

Paul Stanley og Gene Simmons har nemlig annonceret, at de sammen med Tommy Thayer og Eric Singer lægger vejen forbi Danmark 16. juni, når deres turné "Sonic Boom Over Europe: From The Beginning To The Boom" rammer Europa for at fortsætte fejringen af 35 års jubilæet for deres legendariske livealbum "Alive!" fra 1975.

Turnéen er naturligvis også sat i stand for at følge op på udgivelsen af albummet "Sonic Boom", der udkom i oktober måned. Albummet er det første i elleve år fra bandet, og det gik da også ind på en andenplads på den amerikanske albumhitliste, da det udkom.

Også GAFFAs Keld Rud var begejstret for albummet, som han i en firestjernet anmeldelse kaldte det det tætteste, bandet var kommet på deres oprindelige 70'er-selv siden 70'erne og fortsatte:

"Sonic Boom er et ukompliceret stykke med rock og rul, der ikke stikker synderligt dybt, men ikke desto mindre er fremragende underholdning fra start til slut, hvor Stanley og Simmons på skift deler spotlightet".

Nu bliver der mulighed for at opleve det legendariske band live, når de til sommer vender tilbage til Danmark med et show, som formodentlig vil være dekadent, bizart og over-the-top fyldt med blod, ild, fyrværkeri og generel obskøn opførsel - ganske som man forventer det fra KISS.

KISS kan opleves i Gigantium i Aalborg 16. juni, og billetter kan købes fra mandag 30. november klokken 10:00 via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA