x

The Kissaway Trail afslører nye detaljer om toer

The Kissaway Trail afslører nye detaljer om toer

For få uger siden begyndte informationerne at poppe op omkring den succesfulde danske gruppe, der annoncerede titlen på det kommende album "Sleep Mountain", som følger op på den roste og selvbetitlede debut fra 2007. Nu er udgivelsesdatoen sat fast for opfølgeren til "The Kissaway Trail".

Succesen ser ud til at fortsætte for indiegruppen, der på seneste har varmet op for Passion Pit, men nu har de også fået spillejobs med White Lies, som de deler managementfirma med. De velkendte bands, som The Kissaway Trail kan nævnes i sammenhæng med, øger forventningerne til den kommende udgivelse, ligesom de tidligere anmeldelser også øger spændingen. Blandt andet skrev GAFFAs anmelder i sin firestjernede anmeldelse:

"De såvel lokkende som lovende takter, der blev slået an på ep'en 'Into The Ocean And Rise Again' fra tidligere på året, går også igen på The Kissaway Trails debutalbum, som bruser af drama og grandeur, uden at den fjerlette, popsensible melodi tabes af syne i den lysende klare og detaljemættede produktion. Den melodramatiske 'Smother + Evil = Hurt', den episke 'Soul Assassins' og ikke mindst den dæmpede, overvejende akustiske 'It's Close Up Far Away' sidder således lige i øret."

The Kissaway Trail har fået Peter Katis, der tidligere har stået bag Interpols album "Antics" og The Nationals "Boxer", til at stå for mixningen af albummet. Resultatet kan høres i Danmark den 1. marts, hvor albummet bliver udgivet på Playground, mens det store engelske pladeselskab vil udgive i resten af Europa. Derudover kan danskerne også se frem til at blive udgivet på det nordamerikanske kontinent den 16. marts.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA