x

Hør Månedens Demo live på lørdag

Hør Månedens Demo live på lørdag

Månedens demo er flyttet fra Lades Kælder til Musikcaféen (København), og første gang er denne lørdag, den 28. november med metalbandet Aphyxion.

Det unge band fra Ribe er nu ude med deres anden demo. En demo, der er så personlig og vellykket, at der har været meget snak om dem i år, og ikke kun i de inderste metal-kredse. De trækker tempoet langt ned, og gør derved deres dødsmetal anderledes nem at gå til for folk, der måske ikke nødvendigvis elsker genren. Og det uden at gå på kompromis med hverken lyd eller sangskrivning. Aphyxion spiller en autentisk og tung død. Bare langsommere.

”I stedet for at ølle det hele til i tempo, ironi og lir, tager de det helt ned i rocktempo og får støt og roligt mast riffene helt ind. Det rocker virkelig overbevisende, med nosserne slæbende hen ad jorden og et drive så
dejligt fuldt af had”, stod der i denne måneds GAFFA, og det er da også med det i tankerne, at der er lagt op til en mørk fest på lørdag.

Før dem spiller Phantomizer fra Odense. Et band med noget mere fart på, idet de lægger sig tæt op af bands som Venom, Exodus og tidlig Slayer. Det er speed/thrash uden indblanding fra maskiner eller dette årtusinde. Deres demo blev anmeldt for få måneder siden under overskriften ”et loyalt ræs ned ad mindernes boulevard”, til både fire stjerner og ros for spil og stil. En hård aften i Huset, København, med to af de nye bands, vi sikkert kommer
til at høre mere til næste år.

Aphyxion på MySpace

Phantomizer på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA