x

When Saints Go Machine vælger talenter til ny klub

When Saints Go Machine vælger talenter til ny klub

Kødbyen kan snart byde velkommen til endnu en indieklub, som naturligvis skal hedde Flæsk. Konceptet i den nye klub er, at velkendte musikere peger på talenter, som de mener skal spille til arrangementet, og den første gang er det When Saints Go Machine og Figurines-medlemmet Mads Kjærgaard, der står for udvælgelsen.

Valget er faldet på indiepopbandet Börsenfieber (billedet), enmandsrockeren Jeremy Sparrow og Eim Ick, der tidligere har varmet op for When Saints Go Machine på deres Danmarksturné. Mads Kjærgaard fortæller om valget i en pressemeddelelse:

"Börsenfieber har jeg fulgt gennem et par år, og deres glæde og umiddelbare tilgang til musik, kammerat-skab og kunst er stærkt smittende. Jeremy Sparrow kender jeg endnu ikke så godt, men referencer til de bedste midt 90'er- indiebands gør mig glad og kan ikke lade min vippende højrefod være i ro."

Flæsk kan med den alternative udvælgelse være sikre på, at navnene er spændende og dugfriske på den danske scene. Derudover lover arrangørerne festlige klubaftener, der kan byde på lidt af hvert. Én af arrangørerne bag Flæsk, Jimmie Madsen, fortæller om aftenen i en pressemeddelelse:

"For os handler Flæsk om at lave den perfekte fest. Fantastisk livemusik, gode dj's, intim stemning og en bar, der har masser at byde på. Ikke så meget pis, vi serverer det hele råt, uprætentiøst og usødet."

Hele herligheden kan opleves den 27. november på Flæsketorvet 77-79, og klubben kan allerede berette, at næste omgang af Flæsk bliver gæstet af medlemmerne fra Turboweekend, der udvælger bands. Man kan finde mere info om Flæsk på klubbens hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA