x

Kelis annoncerer et nyt album

Kelis annoncerer et nyt album

Milkshake-sangerinden Kelis har i rundt regnet et årti udgivet fire albums og arbejdet sammen med store navne som Björk, Outkast, Raphael Saadiq og Moby. Efter en fødsel og et endt ægteskab med rapperen Nas melder r&b-sangerinden sig nu tilbage på musikscenen og har nummeret "Acapella" fra sit nye album med som bevis.

Kelis skrev et indlæg på sin hjemmeside, hvor hun kunne mane spekulationerne om en tidlig pensionering på grund af den store omvæltning i hendes liv til jorden. Indlægget indeholdt i stedet et nyt nummer og en længere tekst, hvor hun blandt andet takker sine fans og skrev derudover:

"Mit album er næsten helt færdigt. Jeg har underskrevet en ny kontrakt, og jeg er forfærdelig forelsket i livet og er klar til at dele noget med jer. Min sang hedder "Acapella", og jeg skrev med kærlighed og livet i tankerne. Jeg håber, at I vil synes om det, og at I elsker det, for det gør jeg virkelig."

Albummet har endnu ikke fået et navn eller en udgivelsesdato, men den skulle udover David Guetta være besøgt af producere som Burnz, DJ Ammo, Boys Noize, Diplo/Switch og Free School. Der er dermed nok at se frem til for Kelis-fans, der kan starte med at høre det nye nummer "Acapella" på sangerindens hjemmeside. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA