x

Alphabeat holder julefest i Vega

Alphabeat holder julefest i Vega

Alphabeat kunne i sidste uge fortælle, at de skulle varme op for selveste Lady Gaga på hendes Europa-turné i februar og marts, og at den populære gruppe også selv gav en række koncerter i Danmark i det nye år. Nu kan endnu en koncert føjes til kalenderen, som allerede bliver afholdt i forbindelse med julens komme i starten af december.

Til den såkaldte "Alphabeat Xmas Party" bliver popkometerne hjulpet af de svenske Le Kid, som varmer op for danskerne, og af dj-legenden Kjeld Tolstrup, som sørger for et gedigent afterparty.

Alphabeat har netop udgivet opfølgeren til den succesfulde debutplade og er godt i gang med at slå sig fast som et internationalt popnavn. Fra Spot Festival til Roksilde Festival for et år siden til Coca Cola-reklamer og Lady Gaga-turné vidner om en eksplosiv succes for de seks unge eks-silkeborgensere, men de er er dog ikke mere succesfulde, end at de kan finde tilbage til dansk jord og holde en proper julefest.

"Alphabeat Xmas Party" løber af stablen den 4. december på Lille Vega. Billetsalget starter den 26. november kl. 10, og billetterne kan findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA