x

The Blue Van indspiller fjerde album

The Blue Van indspiller fjerde album

Brønderslev-kvartetten The Blue Van har et længere USA-eventyr bag sig med deres to første albums "The Art Of Rolling" (2005) og "Dear Independence" (2007). Men da deres amerikanske pladeselskab TVT Records måtte dreje nøglen op, vendte rock-kvartetten tilbage på dansk grund med deres tredje album, "Man Up" (2008), som blandt andet affødte flere P3-hits.

The Blue Van, som blandt andet er kendt for sine energiske koncerter, er netop i disse dage i studiet for at indspille deres fjerde album i Feedback i Århus. Indspilningerne af i alt 19 nye sange kommer efter, at The Blue Van gav koncerter i Vietnam som en del af den danske delegation "Ung Kunst Flytter Grænser"; hvor den danske kongefamilie og kulturminister også var repræsenteret.

- "Man Up" gjorde en masse gode ting for i Danmark. Vi har fået mulighed for at spille en masse sjove koncerter rundt omkring herhjemme, fordi vores musik er blevet spillet noget mere i radioen. Vores fjerde plader samler op, hvor "Man Up" slap, og vi er tilbage i studiet for at lave en plade mere, mens vi har momentum, fortæller bandets forsanger Steffen Westmark.

- Vores fjerde udspil ændrer ikke radikalt på vores lyd. Men generelt bliver den instrumentale del lidt hårdere - og vi får en tungere lyd. Vokalen er til gengæld lidt afdæmpet, men helt fremme i lydbilledet, og så er der også blevet plads til et par ballader i første omgang, fortæller han.

De i alt 19 skitser bærer blandt andet titler som "Nocturnal Butterfly", "Momma's Boy" og "Beg Like A Dog", og bag knapperne sidder igen Mark Willis og Dan Haugesen. Albummet forventes at udkomme i midt i 2010 og er endnu uden titel.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA