x

Beyoncé annoncerer nyt album

Beyoncé annoncerer nyt album

Den 24. november udgav den populære Destiny's Child-sangerinde livealbummet og dvd'en "I Am... Yours: An Intimate Performance at Wynn Las Vegas" og kunne for nylig også bekræfte rygterne om det kommende fjerde album.

"Dette er mit sidste show på denne turné i Storbritannien, så forhåbentlig ser jeg jer alle sammen om et år med et nyt album," fortalte Beyoncé fra scenen i Nottingham, efter hun havde afviklet sin koncert. Samtidig skriver produceren Rodney Jerkins, der også er verdenskendt under aliaset Darkchild, at han har arbejdet på nurmre til det nye album på sin Twitter-profil.

Tidligere har der været snak om, at albummet kommer til at bestå af duetter med forskellige prominente sangere, og både den engelske X Factor-vinder Alexandra Burke, Solange Knowles og sangerinden Adele har været nævnt som værende tilknyttede til projektet.

Alt tyder på, at sangerinden kører tingene i stilling til den fjerde soloudgivelse, der skal følge op på en yderst succesfuld karriere både sammen med Destiny's Child og som soloartist med over i alt 70 millioner solgte albums over hele verden.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA