x

Sade klar med nyt album

Sade klar med nyt album

Hun har det med at lade pladerne vente på sig, den engelsk-nigerianske sangerinde, men det har tidligere været værd at vente på. "Lovers Rock", der er Sades seneste udspil, har stået på hylderne i knap et årti, og har solgt platin tre gange, så det skal blive spændende at høre, hvad der er sket i de sidste ni år. "Lovers Rock" fik fem ud af seks stjerner af GAFFAs begejstrede anmelder Jan Opstrup Poulsen, der beskrev albummet som en af de mest stilbevidste genoptagelser af en kunstners karriere:

"Hun fastholder jazzpoppen som det musikalske gulvtæppe med en velkendt og helt enkel instrumentering, der på ingen måde virker forstyrrende for de vokalmæssige udfoldelser, som flyder skønsomt på albummets uhyre varme og organiske lyd. "Lovers Rock" formår gennem sine let prikkende og fast forankrede melodier at fastholde lyden af Sade, samtidig med at hun også fremstår som en forfriskning på den moderne popscene. Det skylde ene og alene Sades unikke fornemmelse for musikkens skjulte æstetik og hendes evne til uden at betænke sig et øjeblik at tage dette drømmeslot i sin mund."

På sangerindens officielle hjemmeside er der netop offentliggjort dato og ny titel for det længe ventede album, der kommer til at hedde "Soldier Of Love", og det skulle ifølge Prefixmag.com være indspillet med de samme tre bandmedlemmer som på de tidligere albums. Der er endnu ikke frigivet en trackliste til "Soldier Of Love", som kan forudbestilles på Sades hjemmeside allerede nu. Pladen skulle være i butikkerne verden over fra mandag den 8. februar 2010. Hvorvidt det vil resultere i en turné, er endnu uvist.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA