x

Britney gift og skilt på rekordtid

Britney gift og skilt på rekordtid

Ifølge CNN blev popstjernen Britney Spears ægteskabeligt kædet sammen med barndomsvennen Jason Allen Alexander tidligt lørdag morgen i en af Las Vegas utallige bryllupskapeller.

Brylluppet skulle efter sigende mere have været en joke end en kærlighedserklæring, og derfor kom det heller ikke som den helt store overraskelse, at Spears og Alexander søgte om at få annulleret ægteskabet, altså brylluppers svar på fortrydelsespillen.

Brylluppet bød dog heller ikke på nogen særlig pomp og pragt. Den syngende mangemillionær bar et par slidte jeans og havde endda glemt at tage sin kasket af i kirken.

For at få annulleret et bryllup, skal man falde ind under en af disse seks kategorier: psykisk upålidelighed, mangel på fysisk kapacitet, tvang, svindel, ikke ophævet tidligere ægteskab, eller hvis man er mindreårig. Det var psykisk upålidelighed, Spears brugte som undskyldning, en begrundelse, der oftest bliver brugt, hvis man har smagt på lidt for mange våde varer.

Og selvom den 22-årige stjerne og Alexander ikke var fulde, blev ægteskabet annulleret i går mandag, hvilket vil sige at Spears igen er single.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA