x

White Lies føler pres forud for andet album

White Lies føler pres forud for andet album

Den engelske post-punk-trio White Lies har fået et massivt gennembrud i ind- og udland i år med debutalbummet "To Lose My Life..." og singler som titelnummeret og "Death". Nu indrømmer gruppen, at de føler et vist forventningspres forud for indspilningen af deres andet album.

Bassist, korsanger og tekstforfatter Charles Cave fortæller i et interview med BBC, at gruppen oprindeligt havde planlagt at bruge lang tid på at skabe deres andet album, men at dette ikke længere kan lade sig gøre, med gruppens travle kalender, der rummer masser af koncerter og promotionaktiviteter.

"Det så ud til, at 'det sker, når det sker', men nu ser det ud til at kunne ske i inden for en periode på to måneder. Der er så meget pres, at du bare er nødt til at glemme det hele og så bare hygge dig."

Charles Cave fortsætter:

"Vi er klar på udfordringen. Vi har allerede arbejdet på teksterne længe og er meget, meget tilfredse med fire-fem stykker, hvilket er halvdelen."

Charles Cave tilføjer, at man kan vente et mere alsidigt og eksperimenterede album end debuten, blandt andet fordi medlemmerne har hørt så meget musik i det forgangne år:

"Vi har alle købt og hørt mere musik i det sidste år end i hele vores hidtidige liv, fordi det er så kedeligt at køre i turbus, så du køber ny musik og lytter til det. Så jeg siger 'Hvem ved, hvad der vil ske?'"

I løbet af 2009 har White Lies som nævnt turneret intensivt, og de har blandt andet gæstet Danmark hele seks gange - i Lille Vega og i Store Vega, på Roskilde Festival, til dansk MTV's fødselsdag (et lukket arrangement) og som opvarmning for Kings Of Leon i Forum og Coldplay ved Messecenter Hernings udendørsarealer.

Hvornår White Lies' nye album ventes på gaden, vides endnu ikke, men det må formodes at blive engang i 2010.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA