x

Dalton, The Blue Van og Medina til Nibe Festival

Dalton, The Blue Van og Medina til Nibe Festival

Bloodhound Gang, Katy Perry og danske Nephew udgjorde nogle af hovednavnene til sidste års succesfulde Nibe Festival, der også kunne melde udsolgt. Nu dukker der nye navne op på plakaten til Den Lille Fede i 2010.

Allan Olsen, Johnny Madsen og Lars Lilholt (billedet) er alle erfarne musikere og har haft succes med hver deres personlige musik. Nu udgør veteranerne den gendannede gruppe Dalton, der tidligere på året udgav albummet "Tyve-Ti", som blot er den anden udgivelse fra Dalton efter 17 års ventetid.

Ud over den erfarne trio kan Nibe Festival også præsentere Medina, der med nummeret "Kun For Dig" har stået bag et af de største hits i Danmark i lang tid og har samtidig også invaderet 1. pladsen på clublisten i England med den engelske version "You And I". 

Det sidste navn, som nu er blevet offentliggjort, er de nordjyske helte fra The Blue Van, som må siges at være på hjemmebane i Nibe. Rockgruppen spillede også en gennemført koncert sidste år, hvilket arrangørerne har noteret sig og derfor nu belønner med endnu en invitation til festivalen.

Med Dizzy Mizz Lizzy i front er den danske del af bandlisten til festivalen begyndt at at tegne sig samtidig med, at billetsalget er gået i gang til næste års Nibe Festival. Billetterne kan findes via deres hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA