Nyhed

Sepiamusic skriver kontrakt med Quango Records

Andet album fra den danske duo vil udkomme i USA fra det L.A.-baserede pladeselskab

Efter debutalbummet "Prototype" fra 2003, og en kort turné herhjemme, gik Sepiamusic øjeblikkeligt i gang med at skrive materiale til den næste plade. Der var også med det samme planer om at gøre projektet internationalt, da de skrev to management-kontrakter i USA, og begyndte at lede efter det rigtige pladeselskab derovre. Nu er det så lykkedes, og duoen er kommet i stald hos Quango Records i Los Angeles, som sender albummet ud, både elektronisk og fysisk.

Quango Records grundlægger og direktør Bruno Guez udtaler i en pressemeddelelse, at han er begejstret for at få dem under kontrakt:

"Jeg har længe været fascineret af den skandinaviske musik. I det sidste årti har vi blandt andet udgivet navne som Koop og danske Bliss i USA. Og nu også Sepiamusic. Jeg elsker Sepiamusics mix af den elektroniske og rockede lyd, blandet med helt klassiske elementer. Erins stemme kombineret med Michaels produktion forførte mig fra første gang jeg hørte "Skin" og "R.I.D." fra det nye album. Jeg er meget stolt over, at vi nu kan udgive deres andet album "Trenches" som en del af vores Quango-familie, og dermed dele deres musik med USA's lyttere."


Quango Records har fået kultstatus i det seneste årti, indenfor den elektroniske musik især, med navne som Zero 7, Bitter:Sweet, danske Bliss og Talvin Singh på listen over udgivelser. Sepiamusic skulle dermed gerne få en stor portion opmærksomhed på den konto, når pladen udkommer derovre til næste år. Inden da bliver den solgt til download i det meste af verden, allerede fra næste uge, på tirsdag den første december.

Deres debutplade fik pæne modtagelser i anmelderkredse, omend ikke ligefrem stående ovationer. GAFFAs anmelder Erik Barkman Petersen gav albummet tre ud af seks stjerner, og roste den raffinerede produktion:

"Prototype er et flot album, ingen tvivl om det. Men det er måske også for flot – for sofistikeret, stilrent og smagfuldt. Som et skandinavisk designermøbel eller en international lufthavn oser det kølig elegance og funktionel æstetik, men man kommer nemt til at savne lidt spræl."


Om der er kommet mere spræl i butikken, kan man tjekke på Sepiamusics MySpace-side, hvor der ligger et par smagsprøver på tre af numrene på pladen "Trenches".

ANNONCE