x

Ginger Ninja turnerer med Dizzy Mizz Lizzy

Ginger Ninja turnerer med Dizzy Mizz Lizzy

Det elektroniske rockband Ginger Ninja har i løbet af året steget betydeligt i graderne i dansk musik, hvor de startede med at blive tildelt Bandbase.dk-legatet, fik lov til at spille til årets Spot Festival og ikke mindst til Roskilde Festival. Nu er debutalbummet på trapperne, mens gruppen kan annoncere, at de tager med Dizzy Mizz Lizzy på turné.

Ginger Ninja har fået en del radiospilletid med numrene "Sunshine" og "Bone Will Break Metal", der sætter forventningerne i vejret til det kommende album, der udgives i januar. Albummet er produceret af Fridolin Nordsø, som også har arbejdet med The Fashion og The William Blakes.

Den danske gruppe har gjort det så godt, at Tim Christensen også har set stort potentiale i dem og har inviteret dem med på sin gendannede gruppes turné rundt i Danmark. Han fortæller om Ginger Ninja i en pressemeddelelse, at "vi har valgt bandet, fordi de har lidt den samme melodiøse sans og unge energi, vi selv besad dengang. Vi glæder os til at have dem med på tur."

Før den nye danske kvartet drager på turné med Dizzy Mizz Lizzy, kan publikum se frem til det endnu unavngivne debutalbum, der udkommer den 25. januar. Billetter til turneen med de to bands kan findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA