x

Paramore klar til dansk koncert

Paramore klar til dansk koncert

Den amerikanske emo/pop/punk-gruppe Paramore vender tilbage til Danmark til december for at give koncert, men det bliver KB Hallen i stedet for Store Vega, der skal lægge scene til koncerten med Hayley Williams og resten af bandet. Koncerten vil dog fortsat blive afviklet 1. december.

Sidst bandet var i landet spillede de i Pumpehuset, så det var allerede en opgradering pladsmæssigt at kunne lægge koncerten i Store Vega. Men da billetterne røg på mindre end en måned, besluttede man sig for at give endnu flere mulighed for at opleve bandet, der for nylig var Ugens Uundgåelige på P3 med sangen "Ignorance". Sangen er taget fra bandets tredje album "Brand New Eyes", der udkom i slutningen af september.

Billetter til koncerten i Store Vega gælder også til koncerten på det nye spillested, hvor Paramore får følgeskab af engelske You Me At Six, amerikanske Paper Route og et endnu ikke offentliggjort supportnavn.

Paramore kan opleves i KB Hallen 1. december, og billetsalget til den tidligere udsolgte koncert er igen i fuld gang via GAFFA Live.

Vi har ringet til trommeslager Zac Farro på landevejen for at tjekke Paramores formkurve ud:

Hvordan er turnéen gået indtil videre?
– Den går rigtigt godt. Hayleys (Williams, red.) stemme forsvandt under en koncert, så vi var nødt til at udsætte en hel uges koncerter, og flytte dem til slutningen af turnéen. I slutningen af koncerten skulle vi spille sangen "Misery Business", hvor publikum var nødt til at synge, fordi Hayley ikke kunne. Men vi tog en uge fri, og nu er vi tilbage på sporet.

Hvad kan vi forvente os af koncerten?

– Jeg er sikkert mere spændt på at skulle se dem, end de er for at skulle se mig. Danmark er mit yndlingssted. Et af mine yndlingsbands overhovedet er dansk, Mew. Deres nye album er fantastisk! Jeg kunne høre det hele dagen.
– Vi har i øvrigt en helt ny sæt-liste, vi skal spille for vores danske fans. Vi ændrer det en del i forhold til, hvad vi spiller i Amerika lige nu. Vi håber, de danske fans kan lide det lige så meget, som vi kan.

Læs hele interviewet i GAFFAs artikelsektion


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA