x

The Raveonettes afslører opvarmningen

The Raveonettes afslører opvarmningen

I næste uge står koncertlandet i Danmark i The Raveonettes' tegn, når gruppen spiller fire koncerter i fire forskellige byer. Nu afsløres navnet på opvarmningsbandet til de fire koncerter, Lars & The Hands Of Light, som på samme tid er blevet valgt til næste omgang af klubben "Verden ifølge…" på Vega, som i denne omgang ikke overraskende har Sune Wagner som den, der udvælger og præsenterer et nyt band.

Lars & The Hands Of Light har hittet med singlen "Me Me Me" og er nu aktuelle med radiohittet "Hey My Love, Hey Love", der for nyligt var Ugens Uundgåelige på P3. Den københavnske gruppe spiller 60'er-inspireret indie-pop og har debutalbummet ude den 1. februar på det alternative pladeselskab Crunchy Frog.

Nu giver Sune Wagner en hånd med for at skabe opmærksomhed omkring bandet og har udover at tage dem med på den lille Danmarksturné i næste uge valg at præsentere dem, når "Verden ifølge Sune Wagner" løber af stablen den 10. december på Vega. Udover Lars & The Hands Of Light har The Raveonettes-frontmanden også valgt dødsjazz-gruppen Selvhenter til arrangementet.

Inden Sune Wagner præsenterer bandet om 14 dage, kan publikum få en forsmag på, hvad det kommende album fra Lars & The Hands Of Light kommer til at rumme, når gruppen yder support til The Raveonettes i Århus, Odense, Ålborg og København fra den 1. til den 5. december. Billetter kan findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA