x

Kiss Kiss Kiss varmer alligevel ikke op for Julian Casablancas

Kiss Kiss Kiss varmer alligevel ikke op for Julian Casablancas

Nyhed opdateret:

Pladeselskabet EMI, der for en time siden oplyste til GAFFA, at Kiss Kiss Kiss skulle varme op til Julian Casablancas i Vega i aften, kan nu oplyse, at Julian Casablancas i sidste øjeblik har valgt et andet supportband, så Kiss Kiss Kiss skal alligevel ikke varme op til Strokes-forsangeren. EMI og GAFFA beklager forvirringen, og det gør Kiss Kiss Kiss formodentlig også.

Kiss Kiss Kiss har ellers før været opvarmning for et af The Strokes-medlemmerne i Vega. I 2007 gik de på scenen i Lille Vega, da Strokes-guitaristen Albert Hammond Jr. udgav et soloalbum og gæstede Danmark. Nu skulle de fire århusianere så have haft chancen igen, når forsanger og frontmand Casablancas kommer til København i aften.

Julian Casablancas udgav tidligere på måneden sin solo-debut "Phrazes For The Young", der har vakt stor begejstring med sin humoristiske tilgang til tekster og sit blandede lydbillede. GAFFAs anmelder Lars Löbner Jeppesen var imponeret, og gav albummet fem ud af seks stjerner og en masse pæne ord med på vejen:

"Lad det være sagt med det samme, Phrazes For The Young er det sjoveste og mest fængende fra newyorker-lejren siden den 36 minutter lange debut.[...] Når man får dykket ned i sangene, virker lyduniverset mere som et æstetisk trumfkort. Casablancas synger stadig charmerende dovent og er stadig leveringsdygtig i gyldne linjer som "everything seems to go wrong when I stop drinking" og "I know I'm going to hell in a leather jacket", der både opsummerer det dragende og komiske ved rock 'n' roll."

Kiss Kiss Kiss udsendte i sommer den første single, "Broken Hearts" fra deres kommende debutalbum. Den strøg direkte ind som P3's "Ugens Uundgåelige", og MTV's "Fresh".

Der er endnu billetter at få til aftenens Julian Casablancas koncert i Store Vega, København, og hvis man vil vide, hvem der varmer op, må man hellere møde frem og se det ved selvsyn. Koncerten starter klokken 20:00, og billetter kan findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA