x

Volbeats frontmand kollapser på scenen

Volbeats frontmand kollapser på scenen

Danske Volbeat har været på en kort europæisk turné, mens Metallicas Death Magnetic tour holdt pause, og den afsluttende koncert endte med et brag, dog af den forkerte slags. Det var i den hollandske by Tilburg, at det gik galt for sanger Michael Poulsen, der åbenbart har haft det skidt i et stykke tid. I en meddelelse til sine fans, skrev han i dag på sin hjemmeside:

"Jeg er på benene igen, og har det fint. Jeg blev virkelig syg, da den europæiske turné startede [...] Ti minutter før vi skulle på scenen, havde jeg det meget skidt, og var svimmel [...] Jeg kan kun huske at have spillet de to første sange. [...] Min krop og min hjerne arbejdede ikke sammen, og det endte med et kollaps, og jeg blev sendt til det nærmeste hospital. Lægerne sagde, at det var sindsygt, at jeg optrådte, når jeg var syg, og de var overraskede over, at det ikke var sket tidligere. Alle prøverne, de tog på hospitalet var i orden, og alting ser fint ud."

Poulsen er blevet beordret hvile og ro i de næste par dage, og han lover at "være klar til at sparke røv", når Volbeat igen skal være support for Metallica, på lørdag den 5. december. På hjemmesiden undskylder han til det fremmødte publikum, takker for tålmodigheden og lover også, at der vil blive arrangeret en ny koncert i Tilburg, som kompensation for de skuffede fans, i starten af det nye år.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA