x

Ny Blur-dokumentar på trapperne

Ny Blur-dokumentar på trapperne

Blur blev i år gendannet og spillede blandt andet på den engelske Glastonbury Festival, hvorefter de fik prisen som den bedste koncert af et hovednavn af UK Festival Awards. Derudover har der ikke været meget gendannelse over medlemmerne af den alternative kvartet, der hver især har egne projekter at pleje, men som nu kan opleves i en ny dokumentarfilm.

Medlemmerne i det velkendte band har haft meget at se til på hver deres måde. Blæksprutten Damon Albarn har især travlt med sit Gorillaz-projekt, mens guitaristen Graham Coxon har endnu en soloplade i vente. Derudover har trommeslageren Dave Rowntree gang i en lovende politisk karriere i Labour-partiet, og bassisten Alex James er mest kendt for at lave ost.

Nu kommer der en dokumentarfilm, der er optaget under gruppens forberedelser og roste koncerter i sommers. Filmen kommer også til indeholde uset arkivmateriale og nye interviews med bandet, som den travle Damon Albarn igen sad i front for. Titlen på dokumentaren "No Distance Left To Run" er lånt fra én af bandets mange singler, denne fra 1999.

Filmen er instrueret af Dylan Southern og Will Lovelace, der tidligere har fulgt og lavet film om gruppen Franz Ferdinand. "No Distance Left To Run"  har biografpremiere i Storbritannien den 19. januar, og det vides stadig ikke, om fans også får mulighed for at se filmen i danske biografer. Traileren til Blur-dokumentaren kan ses nedenfor.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA