x

Michael Falch udgiver nyt album

Michael Falch udgiver nyt album

Inspireret af en slags selvpålagt eksil, i et lille fiskerhus på Fyn, har Michael Falch nu færdiggjort et nyt album, med titlen "Fodspor I Havet", lavet i samarbejde med vennen Lars Skjærbæk, der også er guitarist i Falchs band, Boat Man Love. Det er første gang siden albummet "Sang Til Undren" fra 2007, at Falch er kommet med nyt materiale, og han beskriver tilblivelsen og idéen bag musikken i en pressemeddelelse:

"På "Fodspor i Havet" har vi jagtet en sound, der henter inspiration fra mere abstrakte musikalske områder, end jeg før har afsøgt. Jeg har for en stund haft lyst til at give afkald på rockband-energien til fordel for et mere poetisk, ambient og skramlet lydbillede. Vi er gået efter at skabe nogle soundtracks omkring de akustiske demoer, som jeg indspillede her i det sydfynske øhav i mit hjemmestudie med udsigt til min lille lokale bid af verdenshavene derude."

Falch annoncerer også, at han tager på en halvakustisk turné, for at promovere det nye album. Han vil spille sine nye sange, i selskab med sit band Boat Man Love, og det skulle blive engang til april 2010. Derudover kan Falch og Boat Man Love opleves på en række festivaler til sommer, hvilke har han dog ikke specificeret. Inden da tager han dog på turné i januar, med kollegaen Poul Krebs, med hvem han også har været på turné tidligere i år.

"Fodspor I Havet" udkommer mandag den 18. januar 2010, og turnéen med Poul Krebs starter onsdag den 27. januar - den fulde turnéplan kan ses nedenfor. Billetsalg til turnéen er i gang for de fleste datoers vedkommende, resten skulle starte snart, og billetterne kan findes via GAFFA Live.

Turnéplan, Michael Falch og Poul Krebs:

27/1 Horsens Ny Teater
28/1 Haderslev, Harmonien
2/2 Hjørring, Vendelbohus
3/2 Sønderborg, Alsion
4/2 Vejle Musikteater
9/2 Herning Kongrescenter
10/2 København, Glassalen
11/2 Nykøbing Falster Teater
23/2 Nykøbing Mors, Morsø Teater
24/2 Odense, Magasinet
25/2 Grenå, Pavillonen
2/3 Ringsted Kongrescenter
3/3 Århus Musikhus
4/3 Tønder Kulturhus


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA