Nyhed

Susan Boyle vælter Leona Lewis af pinden

Den skotske sangerinde har slået rekorder i denne uge, blandt andet rekorden for hurtigst sælgende debutalbum i Storbritannien nogensinde

Hun blev kendt, da hun deltog i dette års udgave af tv-programmet Britain's Got Talent, og siden er hun gået fra styrke til styrke. Hun er blevet vist mere end 250 millioner gange på YouTube, og holder i øjeblikket rekorden for flest forudbestilte albums på siden Amazon. I går slog hun så rekorden for flest solgte debutalbums på en uge i Storbritannien, en rekord, der før da tilhørte Leona Lewis med albummet "Spirit" og før Leona Lewis indie-rock-sensationen Arctic Monkeys for deres debut "Whatever People Say I Am, That's What I'm Not". Susan Boyles debut "I Dreamed A Dream" kom i går op på 411.820 solgte eksemplarer i UK alene.

Den ellers så kritiske Simon Cowell, dommeren på et andet talentprogram, X-Factor, er meget positivt stemt over for Boyle, og udtaler i en pressemeddelelse fra Sony Music:

"Jeg er utrolig stolt af Susan. Der findes ikke et menneske, som fortjener det her mere. Susan Boyle har ganske enkelt brudt reglerne - hendes historie er som en Hollywood-film, men denne gang er det det virkelige liv, og det er en rigtig talentfuld, sød dame, som har vundet."


Man forventer også stor succes i USA, hvor hun ifølge Sony Music gerne skulle gå ind på førstepladsen af Billboard- charten, med et salg på omkring en million solgte plader. Hvis de estimerede salgstal holder, skulle hun slå både Rihanna, Lady Gaga og 50 Cent, og højst sandsynligt overhale Eminem, der ellers har rekorden for flest solgte album på en uge i 2009 i USA.  I alt har "I Dreamed A Dream" allerede nu solgt mere end 2 millioner eksemplarer.

Albummet anmeldes af GAFFA i nærmeste fremtid.

 


 

 

ANNONCE