x

The Kissaway Trail til SXSW

The Kissaway Trail til SXSW

Det er over to et halvt år siden, at den danske indiekvintet udgav debutalbummet "The Kissaway Trail", som blev sammenlignet med store forbilleder som The Flaming Lips og Arcade Fire og blev udgivet i Europa, Japan og Australien. Den internationale succes fortsætter nu for Odense-gruppen, der nu kan annoncere, at de spiller på den den store SXSW Festival i Austin, Texas.

The Kissaway Trail kunne i sidste uge både fortælle om deres kommende album "Sleep Mountain", og at de skal spille tre opvarmningsjobs for White Lies i Storbritannien i december. Gruppen har med andre ord taget syvmileskridt mod international anerkendelse siden den selvbetitlede debut fra 2007, der dog også viste noget af det store potentiale, som The Kissaway Trail rummer. Jeppe Krogsgaard Christensen, der er anmelder på GAFFA, gav dengang udgivelsen fire stjerner og skrev:

"De såvel lokkende som lovende takter, der blev slået an på ep'en 'Into The Ocean And Rise Again' fra tidligere på året, går også igen på The Kissaway Trails debutalbum, som bruser af drama og grandeur, uden at den fjerlette, popsensible melodi tabes af syne i den lysende klare og detaljemættede produktion. Den melodramatiske 'Smother + Evil = Hurt', den episke 'Soul Assassins' og ikke mindst den dæmpede, overvejende akustiske 'It's Close Up Far Away' sidder således lige i øret."

Døren er således blevet sparket godt og grundigt ind på den internationale scene, når det danske band går på scenen i Austin til SXSW, der løber af stablen fra den 17. til den 21. marts næste år, hvor blandt andre færøske Høgni Lisberg også er blevet offentliggjort som navn. De resterende navne, der indtil videre er blevet præsenteret, kan ses på SXSW's hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA