x

GAFFA januar på gaden nu

GAFFA januar på gaden nu

Årets første GAFFA er netop kommet på gaden. Her kan du se de respektive 1.,2. og 3.-pladser i den store læserafstemning, hvor Kashmir blev de store vindere i foran Tim Christensen, Mew og udenlandske navne som Blur, Radiohead og Outkast. Læs også interviews med vinderne i de forskellige kategorier.

Årets albums
GAFFAs redaktion har kåret de bedste udenlandske og danske album i 2003. I spidsen af den udenlandske hitliste ligger Blurs "Think Tank", mens Mew med "Frengers" toppper den danske. Se de fulde lister.

Hold øje med i 2004
Hvem bliver det spæde års nye danske navne? GAFFA giver dig en guide til 12 bands og solister, det er værd at holde øje med

Interviews med Outkast, P.O.D., Alicia Keys, The Breakers, Sugababes, Sange I Stereo og Traening.

Og som vanligt nyheder og anmeldelser ad libitum, båndsalat, Hvordan var det? Suede på Vega, koncert – og klubkalender og finale: Klavs Bruun Jørgensen


Klub GAFFA-tillæg:
R.E.M. – i tide og utide
I anledning af opsamlingen "In Time" fortæller vi den mere end 20-årige historie om et af verdens absolut største bands.

Konkurrencer:
Vind cd’er og eksklusivt merchandise med Dido og Alicia Keys, bl.a. superlækker Dido-vinterjakke.

Klub GAFFA live:
Store rabatter til Roskilde Festival samt koncerter med The Twilight Singers (med eks-The Afghan Whigs-sanger Greg Dulli i front) på Vega og VoxHall.

Webshoppen:
Få rabat på udvalgte musikbøger (noder/becifringer/tekster, biografier, leksika, foto- og temabøger), merchandise, mp3-afspillere og meget mere.

Klub-tillæg, konkurrencer, Klub GAFFA live og rabat på webshoppen er kun for Klub GAFFA-medlemmer. Læs mere og meld dig ind på http://klub.gaffa.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA