x

Dansk producerduo udgiver gratisalbum

Dansk producerduo udgiver gratisalbum

Københavnerne Sir T & Larry D har startet karrieren med at producere numre til MC's Fight Night, på Jokerens "Den Tørstige Digter" og er samtidig med på lydsiden til tv-serien "Livvagterne". Nu lægger duoen et omfattende produceralbum ud med store danske og internationale rapnavne til fri afbenyttelse i dag.

De to producere er stærk inspirerede af hiphop fra den amerikanske vestkyst og har haft held til at lokke et par prominente rappere fra staterne med på kompileringen, heriblandt Kurupt, Ca$his og 40 Glocc, der dog benytter sig af instrumentalerne fra Jokerens nummer "Respekt".

Derudover medvirker nogle af de bedste danske rappere som Orgi-E, Per Vers og ikke mindst Jokeren, der når at sende et par spydigheder den anden vej mod Street Mass, der tidligere på året kaldte ham en "rucolasalat-rapper" og en "præmiepuddel" i diss-nummeret "Kongens Fald". Jokeren rapper blandt andet tilbage: "Det slår klik for mig, handler som en reptil/ Får lyst til at rense hans mund som en Strepsil."

Udover de ulmende stridigheder mellem de to rap-kolleger, der ellers tidligere har lavet hittet "Godt Taget" sammen, er der en lang række bidrag på den omfattende kompilering. Sir T & Larry D viser spændende takter på albummet "All Means Necessary", der fra i dag kan downloades gratis på producernes hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA