x

Shout Out Louds indtager Lille Vega

Shout Out Louds indtager Lille Vega

I 2007 udgav Shout Out Louds den roste udgivelse "Our Ill Wills" og gæstede samme år årets Spot Festival. Nu er indieheltene fra Sverige snart igen albumaktuelle og lægger i den forbindelse et gratis nummer ud og gæster ikke mindst igen landet.

Det kommende album "Work" udkommer den 24. februar næste år og er produceret af selveste Phil Ek, der tidligere har stået bag grupper som Fleet Foxes, Band Of Horses og The Shins. Det er tids nok til, at det danske publikum kan nå at stifte bekendtskab med det nye materiale, inden gruppen besøger Lille Vega et par dage efter.

Shout Out Louds er blevet rost for både deres albums og for deres effektive liveoptrædener. Sidst, en anmelder fra GAFFA var på pletten til en koncert med de populære svenskere, var til Spot Festival i 2007 i Ridehuset. Anmelderen Søren Jakobsen gav på det tidspunkt gruppen fem stjerner og skrev blandt andet:

"Shout Out Louds er intet mindre end et exceptionelt godt og umådeligt velspillende band, og at de fem svenskere ikke aftvang større klapsalver fra det godt pakkede Ridehus, kan vel tilskrives en form for momentant granatchok. Selv ud fra en almindeligt høj, svensk popstandard voldtog Shout Out Louds forventningerne til koncerten og hævede det foreløbige niveau på Spot med flere længder."

Der er med andre ord rigeligt at se frem til for fans af indierockerne, men allerede nu kan man få noget af sulten stillet med nummeret "Walls", der er fra det kommende album, og som kan downloades her. Den kommende koncert med Shout Out Louds i Lille Vega finder sted den 3. april, og billetter til denne koncert kan findes via GAFFA Live. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA