x

Babyshambles fortæller om albumplaner

Babyshambles fortæller om albumplaner

Bohemen og kunstnerjunkien Pete Doherty har siden opløsningen af sit første band The Libertines fået overbevist publikum og anmeldere om, at han som solist og ikke mindst i gruppen Babyshambles også kunne lave relevant musik. Nu fortæller eks-libertineren om planerne om et tredje album fra sin gruppe.

Forsangeren i Babyshambles har kunnet fortælle, at især guitaristen Mik Whitnall i lang tid har arbejdet med demoer til en ny udgivelse. Pete Doherty udtaler til Nme.com om arbejde med den tredje plade:

"Mik har brugt et år på at købe en røvfuld udstyr på eBay. Han har skrevet masser af fantastisk musik, som mest bare mangler noget lyrik. Så de bliver en efter en konverteret til sange."

Babyshambles har tidligere bevist, at de godt kunne lave fantastisk musik, hvilket GAFFAs anmelder Lars Löbner Jeppesen erklærede sig enig i, da han anmeldte det seneste album "Shotters Nation". Han gav albummet fem stjerner og skrev:

"Hvor Dohertys tidligere producer Mick Jones (fra The Clash) synes at være tiltrukket af kaoset, har The Smiths-, Blur- og Kaiser Chiefs-produceren Stephen Streets agenda været at fremhæve de stærke melodier, der før var gemt under lag af mayhem. Som en anden Fulton-skipper har Street fået pisket disciplin ind i crackhovedet og fået ham til at yde sit ypperste."

Opfølgeren til "Shotters Nation" kommer ifølge Doherty også til at indeholde ældre sange som "Stone Me What A Life", "Cuckoo 1440" og "352 Days". Derudover beskriver frontmanden sangen "Alter Me" som en kombination af ska og et riff fra The Smiths' "This Charming Man".

Hvad resultatet af Babyshambles' tredje album bliver, må man vente tålmodigt med at finde ud af, for gruppen har endnu ikke booket studietid eller fundet en producer, men lover dog at udgive albummet i løbet af næste år.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA