x

Gypsies spiller "På Gensyn"-koncert

Gypsies spiller "På Gensyn"-koncert

Medlemmerne i Gypsies har hver især nok at se til med projekter som SMALL og Are We Brothers?, og nu stopper gruppen foreløbig med at spille sammen. Gypsies takker dog af med maner og en stor "På Gensynskoncert" på Train i Århus i januar.

Gypsies har udsendt en pressemeddelelse, hvor gruppen forklarer om det foreløbige stop:

"Efter næsten 10 år i frontlinjen på den danske musikscene har Gypsies valgt at kaste håndklædet i ringen for nu. Det er dog hverken på grund af musikalske uoverenstemmelser eller manglende lyst, at bandet holder pause."

Fire af gruppens medlemmer, Lasse Boman, Benjamin Kissi, Shaka Loveless og Birk Nevel, udgav debutpladen med Are We Brothers? og har haft ganske travlt med en ulmende international succes. Derudover er medlemmet Andreas Hagedorn involveret i det danske band SMALL, mens Peter Due er i færd med at påbegynde en karriere som producer.

Den annoncerede koncert i Århus bliver gæstet af både Flødeklinikken og Vincent Van Go Go, og overskuddet fra koncerten går til mikrolån til eks-prostituerede i Nairobi –et projekt Gypsies har været meget involverede i via Musik Mod Aids-kampagnen.

"På Gensynskoncerten" finder sted i Train den 22. januar, og billetter kan købes her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA