Nyhed

Rock I Lunden offentliggør program

Koncertrækken afvikles for anden gang i 2010, og med et stærkt program, der inkluderer Dalton og skotske Runrig

Det er med dansk musik i fokus, at Rock I Lunden stiller op til en af sommerens mange musikoplevelser i det fri. Fire ud af fem navne er i dag blevet sat på programmet, og det femte skulle komme om et par uger. Rock I Lunden er fem koncerter, der bliver afviklet i Horsens på friluftsscenen, og løber over knap to måneder, fra torsdag den 13. maj til fredag den 2. juli.

På programmet i 2010 findes det genforenede Dalton, det genforenede Dizzy Mizz Lizzy, den genopstandne Sanne Salomonsen, samt året udenlandske indslag i form af det skotske rockband Runrig (billedet), der tidligere har spillet to koncerter i Horsens. Datoerne kan ses nedenfor.

Det femte navn i rækken skulle også være dansk, men det får vi ikke mere at vide om før den 18. december. Arrangørerne arbejder også på fuldt tryk for at få opvarmningsnavnene på plads.


Billetsalget er i gang, og der kan købes både endags-billetter og partout-billetter, der ifølge arrangørerne kan lånes ud til venner eller familie, hvis man der er en koncert, man ikke gider se. Billetter kan findes via GAFFA Live.

Program:

Torsdag den 13. maj: Dizzy Mizz Lizzy


Torsdag den 3. juni: Runrig

Fredag den 11. juni: Endnu ikke offentliggjort

Torsdag den 24. juni: Dalton


Fredag den 2. juli: Sanne Salomonsen

ANNONCE