x

Billige billetter til Dance 4 Climate Change-koncert

Billige billetter til Dance 4 Climate Change-koncert

Som vi tidligere har skrevet på GAFFA har der været en del kritik i medierne af Parkens koncert i forbindelse med klimatopmødet, både omkring programmet og over billetpriserne, der har ligget på mellem 300 og 650 kroner. Det ser ud til, at kritikken har ramt et ømt punkt, for nu sættes priserne markant ned, til kun 75 kroner. Arrangør Amanda Orlanda udtalte ellers i et interview med GAFFA tidligere på ugen, at det gik fint med salget, og at der ikke var noget i vejen med priserne:

"Du får fire timers koncert. En koncert med et stort dansk navn koster let 250-300 kroner, så vi synes ikke, det her er dyrt. Desuden kan studerende på visse uddannelser, blandt andet Københavns Universitet, få 25 procent rabat. Vi har ikke solgt de 15.000 billetter endnu, men billetsalget går fint. Men hvor mange, vi har solgt, vil jeg ikke sige på nuværende tidspunkt."

Noget kunne tyde på, at det ikke gik helt så fint, som Orlanda havde regnet med. Billetterne sælges nu for et "symbolsk beløb", som arrangørerne kalder det. Det skulle ifølge en pressemeddelelse være for at kunne vise danskernes engagement i klimaet, da koncerten tv-transmitteres til omkring en milliard seere i over 40 lande.

For at fingre i de billige billetter, skal man sende en sms med teksten "WATER" til 1241, så modtager man en sms med kode og instruktioner. Man kan købe to billetter om dagen, og der er frigivet 10.000 billetter til denne pris. Det fulde line-up kan ses nedenfor.

Dance 4 Climate finder sted mandag den 7. december klokken 19.00 i Parken, København. Pengene fra billetsalget går direkte til FN's projekt "Water For Life", der skal give rent vand til beboerne på øen Haiti.

Line-up til Dance 4 Climate:

Akon

Angelique Kidjo

Anggu

Brinck (dk)

Cheb Khaled

Danseorkesteret (dk)

Europe (billedet)

Nabiha (dk)

Rasmus Seebach (dk)

Shaggy

The Dreams (dk)

Youssou N'Dour

DJ Ferry Corsten

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA