x

The Kissaway Trail spiller på Roskilde Festival

The Kissaway Trail spiller på Roskilde Festival

De har travlt, de fem fynboer, der udgør The Kissaway Trail, både i Danmark og i udlandet. Som vi tidligere har skrevet, er de klar med et nyt album til marts, de turnerer i øjeblikket med White Lies i England, og de skal spille på den store amerikanske festival South By Southwest til foråret. Nu føjer de Roskilde Festival til programmet, hvor de også spillede i 2007.

GAFFA-anmelderen Pelle Sonne Lohman var på plads til Roskilde Festival for to år siden, hvor The Kissaway Trail spillede, og han var tydeligt imponeret. Han gav dem fire stjerner for optrædenen, og skrev blandt andet:

"Alt i alt er der således tale om en stil, der helt oplagt er gjort af et frydefuldt medrivende og klimaks-søgende stof, som denne aften når imponerende klokkeklart og sikkert ud over scenekanten, og som i reglen vinder ved koncerter, hvor studieindspilningerne gerne løfter sig behørigt. Bandet har i den grad fat i den lange ende, og verden ligger ikke ufortjent for ensemblets fødder."

Som nævnt er bandet til den tid ude med et nyt album, "Sleep Mountain", der kommer i butikkerne den 1. marts, så The Kissaway Trail vil være bevæbnet med et noget større bagkatalog, når de indtager Dyrskuepladsen i denne omgang. Der foreligger endnu ikke information om, hvilken scene de skal spille på.

I morgen aften, lørdag den 5. december klokken 20.00, bliver der i øvrigt offentliggjort flere bandnavne fra næste års Roskilde line-up, når DR2 genudsender deres temalørdag-dokumentar fra Roskilde Festival '09, med flere endnu usete klips.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA