Hej Matematik går op i seks

Hej Matematik går op i seks

Den første single, "Party I Provinsen", bliver allerede skamspillet på de danske radiostationer, og nu er der sat titel og dato på det andet udspil fra Hej Matematik. Der loves også en ret omfattende turné, med 14 koncerter på programmet - den fulde turnéplan kan ses nedenfor.

Det nye album kommer til at hedde "Alt Går Op I 6", og udkommer mandag den 25. januar. Debutpladen fra Hej Matematik blev enormt populært, med singler som "Walkman", "Centerpubben" og "Du og Jeg", og et salg, der har rundet platin, så der bliver meget at leve op til, når de vender tilbage. Indtil videre lover det ganske godt, for "Party I Provinsen" ligger lige nu på Top Ti på iTunes' downloadliste. Debuten fik her på GAFFA fire stjerner, og anmelder Signe Wehding skrev:

"De to har tilsyneladende hygget sig gevaldigt i studiet med at finde det gode beat, angribe det med en stor forkærlighed for 80'er-pop og synths og med at brygge tekster, som med satire og ordlege løfter dem ud af det banale og nostalgiske. Det er blevet god underholdning. Det er energisk og engageret, og det er mange potentielle hits."

Efter udgivelsen har Hej Matematik brugt en masse tid på at turnere, i sommer spillede de 25 festivalkoncerter, og nu bliver der snart rig mulighed for at høre deres nye album live. Turnéen går Danmark rundt i marts måned, og billetterne er så småt ved at være i salg. Nogle af koncerterne kan der allerede købes billetter til via GAFFA Live; resten kommer til, efterhånden som de frigives.

Turnéplan:

To. 4. Mar.          Assens, Tobaksgaarden

Fr. 5. Mar.           Aalborg, Skråen

Lø. 6. Mar.          Greve, Portalen

To. 11. Mar.        Næstved, Vershuset

Fr. 12. Mar.        København, Pumpehuset

Lø. 13. Mar.        Rønne, Musikhuzet Bornholm

On. 17. Mar.       Viborg, Paletten

To. 18. Mar.        Sønderborghus

Fr. 19. Mar.        Esbjerg, Tobakken

Lø. 20. Mar.        Grenå, Pavillonen

To. 25. Mar.        Skive Theater

Fr. 26. Mar.        Helle Hallen

Lø. 27. Mar.        Århus, Train

Sø. 28. Mar.        Odense, Magasinet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA