x

Ojos De Brujo spiller til KlimaForum09

Ojos De Brujo spiller til KlimaForum09

Med politiske holdninger, turntables og messingblæsere er det spanske band Ojos De Brujo noget for sig, men passer udmærket ind i initiativet KlimaForum09, der byder folket indenfor i DGI-Byen i København, mens de høje herrer diskuterer i klimaet Bella Centret.

Klimaforum09 giver den almene befolkning lov til at diskutere med om den fremtid, der vedrører os alle. Roskilde Festival har været dybt involveret i foretagendet og har både doneret 250.000 til Klimaforum09 og fundet frem til det spanske band.

Ojos De Brujo med forsangerinden Marina "la Canillas" Abad i front er et ti mand stort orkester, der blander etniske genrer, den spanske flamenco- og hiphop-elementer i deres populære musik. Barcalona-gruppen spillede i 2003 til Roskilde Festival, hvilket Peter Hvalkof fra festivalen har bidt mærke i og derfor har inviteret op igen. Han udtaler i en pressemeddelelse om bandet:

"Det bliver en stor fornøjelse at opleve Ojos de Brujo på dansk grund igen. På Roskilde Festival har vi stadig gode minder om den forrygende koncert, som de gav på verdensmusikscenen Roskilde Ballroom i 2003."

Klimaforum09 præsenterer Ojos De Brujo den 11. december i DGI-byen i København, og det eneste, som publikum skal gøre for at opleve det internationale navn, er at møde op.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA