x

Fu Manchu til Vega

Fu Manchu til Vega

De har efterhånden eksisteret i knap 25 år, og har været med til at forme den langsomme stoner-rock, sammen med bands som Clutch og Kyuss. Det er en lille måneds tid siden, de tunge drenge sendte deres tiende album, "Signs Of Infinite Power", på gaden, og anmelderne var godt tilfredse med præstationen. De har netop afsluttet en turné i USA, og rammer Europa i det nye år, hvor de spiller en enkelt dansk koncert i Vega.

"Signs Of Infinite Power" blev anmeldt af GAFFAs Keld Rud, der var noget mere begejstret for dette album end det forrige, så han kvitterede med fire stjerner og ros for, at de har genfundet den langsomme, tunge rock, der er Fu Manchus varemærke:

"De store riffklodser, de susende bækkener og Scott Hills messende vokal er særkender, som alle er på deres plads. Albummet ligger stilmæssigt tæt på tidligere udspil fra bandet som In Search Of og The Action Is Go. Det er så langt fra hjernekirurgi, som rockmusik næsten kan komme. Fu Manchu pisker det ene neandertalerriff frem efter det andet og viser samtidig, hvor få virkemidler der skal til at skabe en sand rockorkan, hvis de blot bliver anvendt rigtig og økonomisk."

Koncerten finder sted i Lille Vega, København, onsdag den 24. februar klokken 21.00. Billetterne er i salg, og kan findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA