x

Hør Rasmus Seebach spille ganske gratis

Hør Rasmus Seebach spille ganske gratis

Der er rigeligt at se og høre i de kommende uger, for mestendels på grund af det meget omtalte klimatopmøde, og her er så endnu et til rækken. Radiostationen NOVA.fm sætter et udendørs "klimastudie" op, og sender live fra Højbro Plads i København hele mandag den 7. december, når klimatopmødet starter op.

Rasmus Seebach har sagt ja tak til at blive interviewet af NOVA.fm på pladsen, og herefter går han på scenen for en kort bemærkning, nærmere bestemt 20 minutter, og spiller for det forsamlede publikum, naturligvis ganske gratis. Seebach er i denne uge kravlet op på tredjepladsen på den danske hitliste, med sit platinsælgende selvbetitlede album.

Vil man gerne se mere til Seebach den dag, kan man købe en billet til Dance 4 Climate i Parken, hvor han også skal spille. Billetterne hertil er, som vi har skrevet tidligere i dag, netop blevet sat ned til kun 75 kroner, så det er en billig dag for Seebach-fans, der gerne vil se ham live. Vil man gerne se ham i fuld koncert, tager han på turné til februar. Billetsalget hertil er i fuld sving, og der kan som vanligt findes billetter via GAFFA Live.

Den korte showcase finder sted på Højbro Plads mandag den 7. december, hvor han dukker op klokken 16.00.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA