x

The Wong Boys er på vej i studiet

The Wong Boys er på vej i studiet

Siden det selvbetitlede debutalbum udkom i oktober 2008, har den århusiansk/silkeborgensiske elektropunk-duo The Wong Boys alias sanger Frank Ziyanak og programmør Stefan Kvamm haft travlt med stribevis af koncerter. De har dog også fået brygget en halv snes nye sange sammen, som de er klar at gå i studiet med. Duoen fortæller til GAFFA:

"Vi har arbejdet på nyt, lige siden vi udgav sidste album. Det betyder, vi står med en benhård håndfuld hits. Nu har en tur i øveren fået hele baduljen spændt til bristepunktet. Vi taler den rene vare."

Duoen påpeger ubeskedent, at store dele af deres forårsturné i år var udsolgt, ligesom der er stor interesse fra udlandet, og de fortæller i kæphøj stil:

 "Vi forarger, vi begejstrer. Det er hårdt at være original, men nogen er nødt til at være det."
 
10 numre er valgt ud til at blive indspillet, og nu venter jagten på den helt rigtige mikser, fortæller duoen. Det er altså ikke sikkert, at det bliver Carsten Heller (Nephew, Spleen United, Veto med flere), som stod for produktion og miks på debutalbummet. De 10 numre er som følger:

Shake Yo Head Off
Mega Star
A Bustle In Your Hedgerow
Got Game
W
Brothers4Ever
Pocket Full Of Dreams
In Tha House
Out Of Sight Out Of Mind
TeenAnxt

Det er dog ikke kun Wong Boys selv, der roser Wong Boys. GAFFAs anmelder Thomas Borre uddelte fire pæne stjerner til debutalbummet og skrev blandt andet:

"Musikalsk set befinder drengene sig netop i grænsefeltet mellem sjusket bonderrøvs-rock med Shaun Ryder-attitude og electro-technoide udskejelser, der veksler mellem at hylde hysterisk rave- og dance-æstetik og rå og mørk electro-energi. På den lange bane er det sidstnævnte lyd- og stemningsmæssige tilstand, der klæder duoen bedst, selvom førstesinglen Get Ur Fuk On, der udkom tidligere på året, og Hole Ye Horzies da er ganske underholdende i al deres potente feststemthed."

The Wong Boys' nye album ventes på gaden engang i 2010.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA