x

Los Van Van spiller i Vega

Los Van Van spiller i Vega

De sidste par år er billetterne blevet revet væk, når cubanske Los Van Van har spillet koncert i Vega, så det gælder om at være hurtig, hvis man vil sikre sig en plads i salen denne gang. Arrangørerne lover, at der til denne koncert vil være et miks af gamle klassikere, numre fra den seneste plade og helt nyt, uudgivet materiale at høre. De skriver om koncerten:

"Det er efterhånden ved at være en tradition at Cubas mest populære salsaorkester slår vejen forbi Vega og skyder foråret i gang. Det 18-mand store cutting-edge orkester har da også efterhånden opbygget et betragteligt publikum i Danmark. Man kalder bandet Cubas svar på The Rolling Stones, og de har gennem årene konstant udvidet den cubanske musiks barrierer ved at indarbejde tidssvarende genrer. Los Van Van leverer i dag deres helt egen uimodståelige og inciterende dansemusik, der hovedsageligt består af songo, som er en rig ogkraftfuld fusion mellem cubanske og caribiske rytmer, blandet med både traditionel og moderne cubansk lyd."

Orkestret er i øvrigt kendt for at blande de musikalske genrer, så der er inflydelser fra hip hop, rock, jazz, funk og son montuno. De får sågar tilskrevet æren for sin medvirken til at forme musikgenren songo, og den deraf udsprungne genre Timba.

Til efterfesten er der sat to relevante dj's til at underholde, Dj Carlitos og Dj Cubasalsa (Sverige/Cuba). Koncerten finder sted lørdag den 27. februar 2010 i Store Vega, dørene åbner klokken 20.00. Billetter kan findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA